Verminder plastic flessen in huis met jouw eigen Sodastream

Vind jij het ook zo zonde om wekelijks plastic flessen in huis te halen? Wanneer je bewuster wil leven is recyclen of hergebruiken erg belangrijk. Sodastream heeft hier nu iets geniaals op bedacht. Met hun handige bubbel maker kan je namelijk jouw eigen Spa rood en andere koolzuurhoudende dranken maken. Dit scheelt je op weekbasis al tientallen plastic flessen uit de supermarkt. Je kan zelf bepalen wanneer en waarin jij de bubbels maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van rosé met bubbels? Deze gadget is een must in iedere milieubewuste keuken.

Maak jouw eigen bubbels met de Sodastream

Sodastream is een handig apparaat waarmee jij koolzuur in je dranken kunt creëren. Het merk brengt ook haar eigen smaken uit, waarmee jij jouw eigen Fanta, Cola of zelfs een aantal mocktails kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je zou ook vers fruit aan je water met bubbels kunnen toevoegen voor een extra frisse smaak. Op de site van Sodastream vind je tientallen recepten voor drankjes, cocktails en alcoholvrije mixen terug. De Sodastream is ook goed in te zetten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. De Sodastream is in allerlei kleuren te bestellen, zodat hij ook goed in jouw interieur past.

Op deze manier denk je aan het milieu

Doordat je een aantal bewaarflessen bij de Sodastream geleverd krijgt, zal je een stuk minder plastic gebruiken. Al die verschillende flessen Cola, Fanta en Spa rood zijn vanaf nu verleden tijd. Jij hebt nog maar één of twee flessen nodig die je telkens kunt schoonmaken en hergebruiken. De koolstofcilinder in het apparaat mag je om de zoveel tijd ruilen via Sodastream, zo zorgen zij ervoor dat er ook direct gerecycled wordt. Wanneer je geen gebruik meer wil maken van de Sodastream kan je de cilinder inleveren en krijg jij je geld hiervoor terug.